Връзка с нас!

В този блог ще намерите отговор на въпроса, защо вие и всички ваши познати , губят парите си на форекс пазара !

четвъртък, 29 октомври 2020 г.

Форекс стратегии 2021, как да спечелим от форекс търговия по време на коронавирус.


Да направим малко равносметка на форекс пазара през изминаващата 2020 година. През тази година много българи занулиха своите форекс сметки и изгубиха големи суми на форекс пазара. Всички тези изгубени от вас пари отидоха при форекс брокерите и те станаха още по-богати.

Какво спомогна за тази големи загуби? Имаше много фактори, като:

-         Корона вируса

-         Нестабилността във световната икономока

-         Икономическите войни между САЩ и Китай

-         Нарастването на безработица

През тази година много българи останаха без работа и решиха „да си пробват късмета“ на борсата и така изгубиха и последните си пари.  Анализаторите казват, че пазара е бил „мечи капан“. Когато цената на златото стигна 1700$ много трейдъри отвориха къси позиции и сметките им фалираха това значи мечи или бичи съответно капани. Както вече съм го писал този пазар е капан за балъци. Оригиналната мисъл е: Хазарта е капан за балъци, а форекса е капан за умници!

Как да спечелим от форекс търговия през 2021?

Това е невъзможно! Тоест възможно е, но ако имаме информация която другите нямат. Какво имам предвид? Ако познавате, човек който е член на някаква тайна организация която има изпреварваща информация, която не се знае от други хора, и този човек е ваш приятел, и теши да я сподели с вас. Тогава вие може да спечелите благодарение на тази информация. Такива хора са изключителна рядкост. Вие щом четете тази статия, не сте един от тях!

Вторият начин да се спечели от форекс търговия, това е да имате много силна интуиция. Казано на прост език, да сте нещо като ясновидец или врачка. Едно пояснение тук да направя. Повечето хора дето казват, че имат ясновидски способности са шарлатани и измамници. Действително има такива хора, но и те както и горните са изключителна рядкост. А дори и да познавате такъв човек, той едва ли бил работил съвместно в вас. Тук бих казал същото. Вие щом четете тази статия, не сте един от тях!

Мога да дам още един пример. Миналата година цената на златото започна „безпричинно“ да скача. След няколко дни гръмнаха онзи талибански генарала. Защо САЩ убиха иранския генерал Сюлеймани? След още няколко дни Китай обявиха пандемията с коронавируса за „открита“. Все едно откриха олимпийските игри.

Кои спечелиха от всичко това, тези дето имаха изпреварваща информация, а не Вие!

В заключение, може да се спечели от форекс, само ако имате информация (от човек или получена по интуитивен път) , която другите хора нямат.

 

„Тунел през въздуха“ на Уилям Ган, Квадрат на Ган, Ветрило на Ган.

През 2020 година излезе превода на български език на известната книга „Тунел през въздуха“ на Уилям Ган. Много трейдъри се втурнаха към книжарниците  за да си купят книгата и аз също. Макар че, първоначално бях голям скептик по отношение на тази книга си я купих. В последствие станах още по-голям скептик. Прочетох я няколко пъти много внимателно и не успях да намеря нищо полезно в нея.

Даже бих казал, че книгата е вредна и опасна защото не дава никаква печеливша форекс стратегии. Същевременно може да ви надъха още повече и да ви подлъже да вкарате още пари в форекс сметка и да ги изгубите.

Не искам да кажа нещо против Ган. Напротив той е бил голям трейдър и стратег. Евала му правя за това. Но тази книга , поне тази версия на книгата коята се продва в България, няма да ви помогне с нищо. Може би книгата коята е написана от Ган преди около 100 години, в последствие е редактирана и цензурирана още преди години. Може да са махнати цели глави от книгата. Може да са „изгубени в превода “ някои неща. Ние това сега през 2020 година няма как да го разберем, може само да изказваме предположения. Никъде в книгата не се казва че Ган е бил масон и е членувал в тайно общества. Може би те да му давали информация, тази информация за коята говоря по горе. Това че бил масон, факт даже му го пише в официалната автобиография. Мога да докажа, че нито една от стратегиите на Ган, квадрат на Ган, Ветрило на Ган и т.н.  не работят и са пректически  неприложими. Това тук да го пиша е много дълго и едва ли  вие ще си направите труда да го четете. Ако някай се интерсува да пише на мейл адреса за контакт.

Гладни вълци 7

Има сякаш някаква ирония в тези думи, Гладни Вълци, защото гладните вълци са тези дето пускат рекламата, а тези дето се записват са гладните балъци.От няколко дни насам, постоянно ме спамят с реклама на борекс брокер, която се казва: Гладни вълци 7. Това че е 7 значи, че преди това е имало 6, 5 ,4 и т,н. Това е безплатно форекс обучение от което единствено може да се научите, как по лесно и бързо да изгубите парите си. Потърсете  някой ваш познат, който и спечелил от този форекс брокер, поговорете с него и тогава се запишете на това безплатно форекс обучение. Какво старите хора казват „безплатно е само сиренцето в капана за мишки“. То е безплатно обучението, но е безплатно за форекс брокера, а не за вас. Вие ще платите прескъпо, като ще изгубите вашите пари и те ще отидат при форекс брокера.

 

 Въпрос: Как можете ВИЕ да спрете това?
 Отговор: Спрете да наливате пари във форекс брокерите!

Сега се питате кои „ВИЕ“ ! Вие драги ми читателю, дето сега четете моята статия!

През последните месеци се закриха много работни места в България. В следващите месеци безработните ще станат още повече. Много хора останаха безработни. Някои от тях сега търсят алтернативни начини да закърпят оглозганият семеен бюджет. Форекс брокерите, фирмите за бързи кредите и лихварите ще се възползват от това, че вие сега сте в голяма финансова нужда и ще ви вземат последните пари.

Форекс търговията, няма да ви помогне за това!

Задайте си въпроса. Има хора който от години се опитват да спечелят от форекс търговия и никой от тях не е успял? Каква е вероятността, аз като начинаещ трейдър да успея.

 0 . Нула. Нулева е вероятността!

Ако спрете да наливате пари във форекс брокерите, те скоро ще фалират, защото и те имат разходи за наеми и заплати на хората които ви се обаждат да ви омайват по телефона.

Всичко зависи от ВАС!

Силата е във ВАС!