Връзка с нас!

В този блог ще намерите отговор на въпроса, защо вие и всички ваши познати , губят парите си на форекс пазара !

петък, 10 декември 2021 г.

Как да спечелим на форекс пазара през 2022 година?

 



Успешни форекс стратегии в условията на: корона вирус версия Омикрон,  ново правителство и започваща икономическа криза?

Здравей отново драги читатели,

Скоро чух една мисъл, не знам на кой е, беше нещо от рода на:

„ Глупав човек е този който обяснява прости неща със сложи думи, умен е този който може да ти обясни сложни неща с прости думи ! “

Аз бих я преобразувал тази мисъл така: „ Хитър, лъжлив и крадлив е този човек който обяснява прости неща със сложни думи “  . Пази се от такива хора!

Сега искам да ви върна във вашите млади години, когато вие сте ходили на училище и да ви подканя, вие сами да достигнете до изводите. Представете си, че сте там някъде 7 клас, 8 клас или 9 клас. Ама си го предствето много хубаво.

Коя година е било? Кой е бил президент или премиер  тогава? Какви дрехи и обувки сте носили? Имали ли сте тогава гадже или не? Сега се припомнете вашата учителка по литература и какво тя изискваше от вас в часовете. Колкото по-сложно звучи нещо, колкото повече сложни думи, термини, синоними, фрази от висок академичен стил използвате,  толкова по-високо оценени ще бъдете, нали така. В нашето съзнание, та дори и в подсъзнанието ви е формирано, в продължение на години, че колкото по-сложно е казано нещо, толкова по-умен е човека който го е казал и толкова по вероятно е, то да е истина. В наши дни форекс брокерите много добре го знаят това и знаят как да го използват срещу вас.

През последните 25 години умишлено в нашият език се вкараха много англосаксонски чуждици за да се повлияе върху мисленето на хората. Хората които говорят като използват много не български думи са на почит и уважение в нашето общество. Научете този език, ако искате да започнете нова работа в някоя голяма и „перспективна“ фирма. Аз лично не ви съветвам да го правите.

Отделих една седмица от ценното ми време преди да напиша тази статия, за да се запозная с нови статии и видеоклипове на тема „форекс търговия“. Във всичките тях се използват едни и същи чуждици, които всъщност нищо не значат, но се създава илюзията в читателя/слушателя, че тези неща се говорят от някой много по-умен и много по-ерудиран от тях човек. Само думи, думи, думи които могат да ви помогнат да загубите на форекс пазара. Говорейки по този „сложен“ начин форекс брокерите успяват да уловят нови и нови балъци, които да си отворят форекс сметки при тях.

Някои ще кажат, че този начин на говорене не е от сега и са прави. Още първите години на така наречената „демокрация“ първите фирми в България бяха или фирмите създадени от хора на ЦК и ДС или финансовите пирамиди. Сега по-младите от вас се чудят какво е това ДС и ЦК, но ще ги оставя сами да решат загадката. Хората които направиха тези финансови пирамиди говореха език с много сложно звучащи англосаксонски думи по същият начин както сега представителите на форекс брокерите говорят в статиите които публикуват, както и в видео клиповете и видео-уроците, които уж се представят за форекс обучение.

Кои са реалните участници на пазара?

Другата голяма лъжа в която форекс брокерите се опитват да ви удедят е това, че вие сте участници на пазара.

Това е най-голямата лъжа! Когато вие отваряте позиция при вашият форекс брокер вие правите залог при него. Той е Букмейкърът т.е. Черепа, а вие сте залагащият. Вие залагате, дали дадената валута, акция или стока ще покачи цената или ще понижи. Не искам да кажа нищо против Черепа, защото познавам няколко човека които са спечелили от хазартните игри на този човек, но не познавам нито един дето е спечелил от форекс търгувия.

Запомнете добре: Вие по никакъв начин не сте участник на пазара. Вие залагате дали нещо се стане по-скъпо или по-евтино. Когато вие изгубите „вашият“ форекс брокер взема 100% от вашата загуба, разбирате ли това??? Той е букмейкър (каква хубава българска дума), а не посредник между вас и пазара.

Реалните участници на форекс пазара това са големите банки, държавите предоставяни от техните  централни банки, както и големи корпорации който се занимават с внос и износ на стоки за милиарди. Вие и вашият форекс брокер сте престъпник и жертва и една схема. Вие сам избирате дали да продължавате да бъдете жертвата.

Вместо заключение бих казал, ако някой използва сложен език изпълнен с много чуждици този човек по един или друг начин иска да ви вземе парите.